Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud
Verzekeringen
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bent u goed verzekerd? Dan valt het leed mee en krijgt u de kosten vergoed.

Glasverzekering
Bij alle huurders van Woonveste is een collectieve glasverzekering standaard opgenomen in de huurprijs. Voor € 1 per maand bent u verzekerd voor glasschade. 

Opstalverzekering
Met een opstalverzekering is alles wat ‘vast’ zit aan uw woning verzekerd tegen brand- en stormschade.  Woonveste betaalt en regelt deze verzekering. Heeft u veranderingen aangebracht in uw woning? Deze vallen niet onder de opstalverzekering, maar verzekert u zelf. Hebt u schade door brand, storm, vandalisme of inbraak? Meld dit zo snel mogelijk bij ons. Bij vandalisme of inbraak ontvangen wij graag een kopie van het aangifteformulier van de politie.

Inboedelverzekering
Met een inboedelverzekering bent u verzekerd tegen brand-, storm- en waterschade aan spullen die in uw woning staan. Ook bent u verzekerd tegen inbraak. Deze verzekering sluit u af bij een verzekeringsmaatschappij naar keuze. Heeft u zelf veranderingen aangebracht in uw woning? Bespreek dit dan met uw verzekeringmaatschappij. De inboedelverzekering moet hierop aangepast worden, zodat ook de veranderingen verzekerd zijn. Op uw verzekeringspolis laat u duidelijk vermelden welke veranderingen u heeft aangebracht. Deze veranderingen vallen onder de noemer ‘huurdersbelang’.

Een voorbeeld: U heeft zelf een nieuwe keuken geplaatst. Door brand beschadigt de keuken en kunt u hem niet meer gebruiken. Woonveste plaatst een nieuwe standaard keuken. Het verschil in waarde tussen uw eigen keuken en de keuken van Woonveste verhaalt u op uw inboedelverzekering. Hiervoor moet u de nieuwe keuken wel meeverzekeren.

Aansprakelijkheidsverzekering
Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die u of uw huisgenoten bij anderen veroorzaken. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit u af bij een verzekeringsmaatschappij naar keuze.

Schade veroorzaakt door Woonveste
Het kan gebeuren dat een medewerker van Woonveste schade veroorzaakt in uw woning. Bijvoorbeeld bij een reparatie of tijdens onderhoud. Woonveste is aansprakelijk voor de schade en vergoedt deze. Meld schade altijd zo snel mogelijk bij ons.

Hebt u vragen over genoemde verzekeringen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0416) 37 87 80 of mail naar info@woonveste.nl.

U moet zelf zorgen voor het herstel van de schade. U kunt de kosten proberen terug te krijgen van uw aansprakelijkheidsverzekering. Woonveste betaalt geen schade, ook niet als het per ongeluk is gebeurd.

Neem contact op met de verzekeringsmaatschappij waar u uw inboedelverzekering heeft afgesloten.

Meld dit bij ons. Wij regelen het herstellen van de schade.

Nee, maar we raden zo´n verzekering wel aan.

Nee, dat is niet nodig.