Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud
Urgentie
Heeft u met spoed woonruimte nodig? Moet u of uw gezin vanwege een noodsituatie zo snel mogelijk verhuizen? Is het écht dringend en zijn er geen andere oplossingen? In hele bijzondere of bedreigende situaties kunt u voorrang krijgen bij het zoeken naar een huurwoning. U vraagt dan urgentie aan. 

Woont u in de gemeente Heusden, of in de gemeenten Boxtel, ’s-Hertogenbosch, Oss, Bernheze of Sint-Michielsgestel, en zit u in een noodsituatie waardoor u mogelijk in aanmerking komt voor urgentie? Dan gaat uw urgentieaanvraag via de urgentieregeling WoonService Regionaal. Meer informatie over de procedure vindt u op de website van WoonService Regionaal.

Woont u in de kernen Haaren of Helvoirt en zit u in een noodsituatie waardoor u mogelijk in aanmerking komt voor urgentie? Neem dan contact op met Woonveste voor meer informatie.
U vindt hier de urgentieregeling voor de kernen Haaren en Helvoirt

Let op, maak geen gebruik van een tussenpartij
Op internet zijn meerdere partijen actief die u aanbieden om het aanvraagproces voor een urgentieverklaring te regelen. Deze partijen zijn géén partner van Woonveste of de gemeente. Het inschakelen van een tussenpartij levert geen tijdswinst of voordeel op. Het zorgt wel voor extra kosten. U betaalt de tussenpartij namelijk een bedrag voor het overnemen van het aanvraagproces.