Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud
Huur betalen
Huurt u een woning van Woonveste, dan betaalt u de maandelijkse huur vóór de eerste werkdag van de maand. Heeft u een uitkering, dan betaalt u uiterlijk op de 13e van de maand. Stuur dan wel een specificatie van Baanbrekers of het UWV mee. U kunt uw huur op  verschillende manieren betalen. De eenvoudigste manier is met een automatische incasso.

Betalen met automatische incasso
Bij een automatische incasso machtigt u Woonveste maandelijks de huur van uw rekening af te schrijven. Vul hiervoor het formulier machtiging huurbetaling in. Zoals afgesproken in de huurovereenkomst wordt de huur bij vooruitbetaling voldaan. Wij schrijven de huur altijd de eerste werkdag van de maand af. Met een automatische incasso heeft u geen omkijken naar het op tijd betalen van de huur. Bij een huurverhoging passen wij het bedrag automatisch aan.

Krijgt u een ander rekeningnummer? Geef het door met het formulier wijzigen rekeningnummer.

Hoe kunt u nog meer betalen?

Betalen met periodieke overschrijving

  • Bij een periodieke overschrijving geeft u uw bank opdracht om maandelijks, vóór de eerste werkdag van de maand, het huurbedrag aan ons over te maken;
  • Als de huur hoger wordt, moet u het bedrag zelf aanpassen. Vergeet u dat, dan ontvangt u een betalingsherinnering voor het ontbrekende bedrag;
  • U kunt de periodieke overschrijving op elk tijdstip stopzetten bij uw bank.


Betaalverzoek per e-mail
Wilt u uw huur niet automatisch betalen en hebt u een e-mailadres? Dan kunt u ervoor kiezen om één keer per maand een mail te ontvangen met daarin alle betaalgegevens. U maakt dan zelf uiterlijk op de eerste dag van de maand de huurbetaling over onder vermelding van uw relatiecode (begint met 8900…).

Betalen per overboeking
U kunt zelf maandelijks, uiterlijk op de eerste dag van de maand, de huur van uw rekening overboeken naar Woonveste. Onze IBAN is NL19 RABO 0154 7043 34. Vermeld bij uw betaling als omschrijving uw relatiecode (begint met 8900…).