Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud
Rayon 3 - Kleine kernen
Oudheusden, Heusden vesting, Hedikhuizen, Herpt, Haaren, Helvoirt en Esch

Even voorstellen
Jurgen

Buurtbeheerder, Jurgen

Jurgen is als buurtbeheerder uw aanspreekpunt als het gaat over de leefbaarheid in uw wijk. Denk hierbij aan zwerfafval in de brandgangen, verwaarloosde tuinen, overlast maar ook bijvoorbeeld eenzaamheid.

Hij werkt graag samen met u aan een woonomgeving die heel, schoon, groen én veilig is.

Voor de appartementencomplexen is Jurgen uw contactpersoon voor de technische zaken binnen het gebouw. Jurgen beheert bijvoorbeeld de algemene ruimtes. Ook voor vragen over schoonmaak en tuinonderhoud kunt u bij hem terecht.


Woonconsulent, Sjoerd

Sjoerd is woonconsulent en werkt samen met u aan een fijne, leefbare en krachtige wijk.

Een plek met een goede sfeer waar het fijn wonen is. Sjoerd denkt bijvoorbeeld met u mee als u overlast ervaart of als er problemen zijn in uw wijk.

Als het nodig is, overlegt Sjoerd met zijn collega’s en samenwerkingspartners als de gemeente, Farent en politie.


Onderhoudsopzichters, Carlo en Michael

Carlo en Michael zijn de technische mannen van het wijkteam.

Team Klantadvies schakelt Carlo of Michael in op het moment dat uw reparatieverzoek niet direct naar een aannemer doorgezet kan worden.

Soms is het nodig dat Carlo of Michael bij u in de woning komt om uw reparatieverzoek zelf te beoordelen. Dit om tot een juiste opdracht voor de aannemer te komen.

Helene

Wijkregisseur, Hélène

Wijkregisseur Hélène houdt zich bezig met projecten en activiteiten op het gebied van wonen, welzijn, zorg en leefbaarheid. Hélène heeft contact met bewonersgroepen, zoals bijvoorbeeld bewonerscommissies, Buurt Bestuurt en andere actieve bewoners.

Bij nieuwbouw, verduurzaming van woningen en renovatie houdt zij, samen met collega’s, alle betrokkenen en omwonenden op de hoogte van de ontwikkelingen die plaatsvinden in de wijk.

Met collega’s en samenwerkingspartners als gemeente Heusden, Bijeen, ContourdeTwern en politie denkt zij na over de ontwikkeling van de wijk.

Samen met buurtbewoners en professionals werken we aan een fijne en mooie woonomgeving.

Zodat het niet alleen nu, maar ook later een fijne plek is om te wonen.

“Mooie ideeën voor uw wijk? Die hoor ik graag!”


Verhuurmakelaar, Jarno

Jarno is medewerker verhuur. Zegt u de huur van uw woning op? Dan wordt uw huuropzegging door hem verwerkt en bevestigd. Jarno zorgt dat voor de vrijkomende woning een nieuwe huurder wordt gevonden, bijvoorbeeld door de woning te adverteren.

Wanneer u op de eerste plek staat voor een woning dan wordt u benaderd door Jarno en vraagt hij om uw (inkomens)gegevens. Wanneer alle gegevens in orde zijn biedt hij u de woning aan en geeft de mogelijkheid om de woning te bezichtigen. Daarnaast stelt hij uw huurovereenkomst op en informeert hij u over de sleuteloverdracht van uw nieuwe woning.
 

Robert

Mutatieopzichter, Robert

Wanneer u een woning accepteert, ziet u Robert in uw nieuwe woning waar hij u de sleutel uitreikt. Hij leidt u rond door de woning, neemt de meterstanden op en tekent met u het nieuwe huurcontract.

Bij de opzegging van uw woning kunt u Robert verwachten voor een voorinspectie. Hij kijkt samen met u hoe u de woning dient op te leveren en hij maakt meteen een afspraak voor de eindinspectie.

Bij de eindinspectie wordt de woning nog een keer nagelopen. Hij bekijkt of alle afgesproken zaken gedaan zijn, neemt de meterstanden op en neemt de sleutels in.

Hierna wordt de woning opgeknapt en klaargemaakt voor een nieuwe huurder.


Medewerkers incasso, Dorota en Laurens

De afdeling incasso ondersteunt huurders die hun huur niet (op tijd) kunnen betalen.

Ze kijken graag samen met u naar een oplossing. De afdeling werkt intensief samen met verschilde organisaties zoals schuldhulpverlening, budgetcoaches en het sociaal team. De afdeling incasso kijkt graag samen met u naar een oplossing, dus neem gerust contact met ze op.

Woont u in Oudheusden of Heusden vesting dan is Dorota uw contactpersoon. Woont u in Herpt, Hedikhuizen, Helvoirt, Haaren of Esch dan is dat Laurens.