Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud
Woningonderhoud door Woonveste
Wij vinden het belangrijk dat u prettig woont in een goed onderhouden woning. Daarom voeren wij regelmatig onderhoud uit. Van kleine reparaties tot groot onderhoud.

Groot onderhoud
Bij groot onderhoud worden woningen van binnen en buiten grondig aangepakt. Denk aan buitenschilderwerk, het vervangen van kozijnen of het vernieuwen van uw keuken, toilet of badkamer. Groot onderhoud gebeurt vaak planmatig, bij meerdere woningen tegelijk, per straat of per woonblok. Wij vinden het belangrijk dat bewoners goed op de hoogte zijn van wat er gaat gebeuren. Daarom betrekken wij u vanaf het begin bij de werkzaamheden en ontvangt u altijd bericht wanneer wij bij u aan de slag gaan. Het kan zijn dat we vooraf informatiebijeenkomsten organiseren en overleggen met een bewonerscommissie.

Om een indruk te krijgen wat u kunt verwachten, hebben wij filmpjes gemaakt van de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden.

Gevelrenovatie
Asbestsanering
Badkamerrenovatie

Energiebesparing
De kosten voor energie zijn de laatste jaren flink gestegen. Bij het onderhoud van woningen passen wij daar waar mogelijk energiebesparende maatregelen toe. Door energiezuinig te renoveren, voorkomen wij dat u straks teveel betaalt. Maar u kunt zelf ook wat doen om energie en daarmee kosten te besparen. Lees handige tips op de website van Milieu Centraal.

Keuze basispakket
Voor onderhoudswerkzaamheden aan uw keuken, badkamer en/of toilet heeft Woonveste een basispakket samengesteld. U kunt kiezen uit verschillende soorten tegels, aanrechtbladen, frontjes en greepjes. Woonveste betaalt de kosten van het basispakket.

Extra comfort
Naast het basispakket kunt u kiezen voor extra comfort. Denk aan andere keukenkastjes, kookplaat of afzuigkap. Ook voor de badkamer heeft u extra mogelijkheden zoals andere kranen. De kosten voor deze keuzes betaalt u in één keer. De kosten van een luxe mengkraan kunnen ook maandelijks bij uw huur.

Elk project zijn eigen pakket
Elk project heeft zijn eigen basispakket waaruit u kunt kiezen. Per project kan dit dus anders zijn. Soms kunt u alleen kiezen uit het basispakket en niet voor extra’s. Dat komt omdat de huur van uw woning niet mag stijgen of omdat er sprake is van huurachterstand.

Uw keuze maken
Voor het maken van uw keuze krijgt u een lijst met keuzemogelijkheden toegestuurd. Zo maakt u gemakkelijk thuis uw keuze. Heeft u andere wensen, of bekijkt u graag eerst de uitgebreide modelopstelling in de woonwinkel in ons kantoor in Drunen? Maak dan een afspraak met ons tijdens kantooruren.

Betalen onderhoudswerkzaamheden
Samen zijn we verantwoordelijk voor het onderhoud van uw woning. In het onderhoudsoverzicht leest u welke kosten Woonveste betaalt en welke werkzaamheden voor uw rekening zijn.

Dit zijn de werkzaamheden die Woonveste uitvoert om uw woning te onderhouden. 

  • Bij groot onderhoud wordt er een aantal grote werkzaamheden uitgevoerd aan uw woning. Bijvoorbeeld onderhoud aan de installaties in uw woning of het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning.
  • Bijvoorbeeld: het vervangen van het dak, het vernieuwen van de entree van de flat, verduurzamen van uw woning.
  • Het kan zijn dat u verplicht wordt mee te werken aan dit onderhoud. Dit ligt aan de werkzaamheden.
  • De projectcoördinator van Woonveste houdt toezicht op de werkzaamheden van het groot onderhoud. Voor alle vragen kunt u tijdens de uitvoering van het groot onderhoud terecht bij de wijkregisseur. 

 

Wij werken met een planning voor meerdere jaren. Hierin staat wanneer we groot onderhoud doen en aan welke woning. Wilt u weten wat de planning is voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons: (0416) 37 87 80. Of stuur een e-mail: info@woonveste.nl.

Ruim van te voren wordt u geïnformeerd doormiddel van een brief of e-mail.

U kunt tijdens de werkzaamheden in uw woning blijven. Is dat niet mogelijk door gezondheidsproblemen? Laat het ons weten, dan zoeken we samen een goede oplossing.

U kunt dit melden bij de projectcoördinator. Zijn of haar contactgegevens staan in de brief die u van ons heeft ontvangen.

U kunt dit melden bij de projectleider of wijkregisseur. Hun gegevens staan in de brochure die u heeft ontvangen van ons. U kunt ons ook bellen: (0416) 37 87 80. Of stuur een e-mail: info@woonveste.nl.

U kunt dit melden bij de projectcoördinator. Zijn of haar contactgegevens staan in de brief die u van ons heeft ontvangen.

Neem contact op met de projectcoördinator om samen te kijken wat mogelijk is. Zijn of haar contactgegevens staan in de brief die u van ons heeft ontvangen.