Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud
65plus-doorstroomregeling
U wilt waarschijnlijk zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, waar nodig met wat extra hulp. En dat wordt ook steeds meer van u verwacht. Is dat mogelijk in uw woning? Of wilt u liever verhuizen naar een kleinere woning dichtbij voorzieningen? Het is verstandig om daar nu al over na te denken. Woonveste kan u daarbij helpen.

Wilt u verhuizen naar een gelijkvloerse woning?
Speciaal voor 65-plussers, die nu een eengezinswoning huren bij Woonveste, en de stap naar een kleinere woning willen maken heeft Woonveste ‘de 65plus-doorstroomregeling'.

Wij helpen u om die stap kleiner te maken
Wat oudere huurders vaak tegenhoudt, is de stijging in huur en de verhuizing. Wij willen u helpen om die stap kleiner te maken. Met deze regeling kunt u eenvoudig verhuizen naar een woning die meer geschikt voor u is, eventueel met een tegemoetkoming in de huur. Ook krijgt u voorrang wanneer u verhuist.

Wilt u zich aanmelden?
Gebruik hiervoor het digitale aanmeldformulier. Een medewerker van Woonveste neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?
Wilt u gebruik maken van de 65plus-doorstroomregeling of er meer over weten? Bekijk hier de nieuwsbrief en het informatieboekje.