Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud
Woningen voor senioren
Een seniorenwoning is een zelfstandige woning voor mensen van 55 jaar en ouder. Deze woningen hebben meestal geen drempels. Woningen die hoger liggen dan de begane grond, kunt u bereiken via een lift. De eerste slaapkamer, woonkamer en badkamer bevinden zich op dezelfde verdieping. Woonveste heeft op verschillende locaties seniorenwoningen. Voor het aanbod van seniorenwoningen kijkt u op WoonService Regionaal.

In Nederland zijn wonen en zorg gescheiden. Dat betekent dat u huurt van Woonveste en zorg afneemt van een andere organisatie. Wij verhuren wel woningen waar zorg wordt gegeven door bijvoorbeeld een thuiszorgorganisatie.

Wonen en zorg zijn in Nederland gescheiden. Dat betekent dat u huurt van Woonveste en zorg afneemt van een andere organisatie. Wij verhuren wel woningen waar zorg wordt gegeven. Deze zorg geven wij niet zelf, dat doen andere partijen. Bijvoorbeeld thuiszorgorganisaties.

Nee, dat kan niet. Zorgwoningen zijn vaak seniorenwoningen en niet geschikt voor kinderen. Wij hebben andere woningen die meer geschikt zijn voor u en uw kind(eren). Neem hiervoor contact met ons op.