Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud

Om onze toekomstplannen nog beter af te stemmen op de wensen van onze huurders, voert KWH een woonbelevingsonderzoek voor ons uit. Met dit onderzoek achterhalen we de tevredenheid van onze huurders over hun woning en woonomgeving. We vragen bijvoorbeeld: hoe prettig woont u, hoe beoordeelt u de kwaliteit van uw woning en ervaart u overlast? Met de (anonieme) antwoorden op deze vragen kunnen wij het wonen voor onze huurders en hun buurtbewoners verder verbeteren.

Vul de vragenlijst in en maak kans op 250 euro!
De mening van onze huurders vinden wij erg belangrijk. Voor een goed onderzoeksresultaat is het van belang dat zoveel mogelijk huurders meedoen aan het onderzoek. Onder de huurders van Woonveste die de vragenlijst hebben ingevuld, verloten wij twee keer een bedrag van 250 euro.

Geen e-mail gekregen en toch meedoen?
De meeste huurders hebben een e-mailbericht gekregen met daarin een link naar een online vragenlijst. Heeft u geen mail gekregen, check dan voor de zekerheid uw spambox of ongewenste mail. Bent u huurder van Woonveste, maar hebben wij uw e-mailadres niet of hebt u aangegeven geen enquêtes te willen ontvangen maar wilt u wel meedoen aan het woonbelevingsonderzoek? Neem dan contact met ons op via 0416 378 780. Wij noteren uw naam, adres en telefoonnummer en nemen u mee in de telefonische belronde.