Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud

Haaren is zeven nieuwe sociale huurwoningen rijker. De nieuwe bewoners hebben de sleutels van hun woningen al in ontvangst genomen! 

Deze nieuwbouwwoningen zijn ontwikkeld in samenwerking met de gemeente Haaren (nu: gemeente Oisterwijk). Bouwbedrijf Hendriks Coppelmans uit Oss heeft deze woningen gebouwd met een ontwerp van architectenbureau Visser & Bouwman. Deze woningen zijn gelegen aan de Pastoor Verrijtlaan (nu: Beekdal), waar voorheen de sporthal 'Beekdal' stond. De locatie is ideaal gelegen dicht bij het centrum van Haaren, waar alle voorzieningen binnen handbereik zijn, en toch grenzend aan het buitengebied van het dorp. Wat deze woningen extra bijzonder maakt, is dat ze klaar zijn voor de toekomst op het gebied van duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze zijn namelijk 'nul-op-de-meter' woningen, wat betekent dat ze evenveel energie kunnen opwekken als ze verbruiken. 

De huurwoningen hebben een gebruiksoppervlakte van ongeveer 93 m². De begane grond is voorzien van woonkamer met open keuken, hal en toilet. Daarnaast zijn ook de hoofdslaapkamer en de badkamer met douche, wastafel en toilet op de begane grond. De eerste verdieping heeft een ruime overloop die leidt naar een extra slaapkamer en een techniekruimte voor de installaties.

Naast de zeven woningen van Woonveste worden er ook zeven patiobungalows gebouwd door zelfbouwers, via een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap.