Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud

U las misschien al over de komst van Thuispoort. En vanaf nu is het zover! Vanaf vandaag, 15 mei, staan alle vrijkomende sociale huurwoningen uit de regio Noordoost-Brabant en een deel van Gennep op één website: thuispoort.nl.

Wat betekent Thuispoort voor u als woningzoekende?
Als u in deze regio een woning zoekt, hoeft u zich niet meer op verschillende websites in te schrijven, maar alleen op thuispoort.nl. Een stuk makkelijker. En omdat u op één plek kunt zoeken bij acht corporaties, heeft u een ruimere keuze uit passende woningen. Verder zijn aan inschrijven en verlengen geen kosten verbonden.

Acht woningcorporaties bieden hun woningen aan op thuispoort.nl: Woonveste, Area, BrabantWonen, Charlotte van Beuningen, JOOST, Mooiland, Woonmeij en Zayaz. Vanaf vandaag kunt u zich daar ook inschrijven.

Al ingeschreven als woningzoekende?
Stond u al ingeschreven als woningzoekende bij WoonService Regionaal, Ons Huiz, Mooiland of Charlotte van Beuningen?

  • Uw inschrijving én inschrijftijd zijn overgezet naar Thuispoort.
  • Stond u bij meer websites ingeschreven? Dan is uw langste inschrijftijd meegegaan.
  • Vóór 22 mei krijgt u bericht over hoe u uw inschrijving bij Thuispoort kunt activeren.

Heeft u nog geen mailadres?
Om te kunnen zoeken naar woningen op Thuispoort heeft u een e-mailadres nodig. Weet u niet hoe u aan een mailadres komt? Neem dan contact op met Woonveste of met een van de andere woningcorporaties die meedoen aan Thuispoort. Zij helpen u een mailadres toe te voegen.

De belangrijkste spelregels van Thuispoort

  • Een advertentie voor een beschikbare woning staat 3 dagen online.
  • U mag tegelijkertijd reageren op zoveel advertenties als u wilt.
  • Als u als kandidaat tijdens een lopende advertentie uw gegevens aanpast, komt uw reactie als onderaan op de lijst als niet passend.
  • Als u driemaal een aanbieding weigert, kunt u drie maanden niet reageren op een woning. Datzelfde geldt als u driemaal niet komt opdagen bij een groepsbezichtiging - ook als u niet op 1 staat.
  • Elk jaar moet u uw inschrijving bij Thuispoort verlengen; dit is gratis.

Wilt u meer weten over Thuispoort? Kijk op www.thuispoort.nl voor meer informatie en antwoorden op allerlei vragen. Of bel (085) 33 03 550 of mail info@thuispoort.nl.