Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud
Rayon 1 - Drunen - Elshout
Even voorstellen
Buurtbeheerder, Gerard

Buurtbeheerder Gerard Mahler is uw aanspreekpunt voor leefbaarheid in de wijk en in de wooncomplexen. Zo hopen wij er samen voor te zorgen dat uw buurt en wooncomplex schoon en veilig is.

Voor de appartementencomplexen in uw wijk is Gerard ook uw contactpersoon voor de technische zaken binnen het gebouw. Hij beheert bijvoorbeeld de algemene ruimtes. Voor vragen over schoonmaak en tuinonderhoud kunt u bij hem terecht.

Heeft u suggesties of ideeën voor uw woonomgeving? Geef het door aan Gerard.

Woonconsulent, John

John is woonconsulent en werkt samen met u aan een fijne, leefbare en krachtige wijk.

Een plek met een goede sfeer waar het fijn wonen is. John denkt bijvoorbeeld met u mee als u overlast ervaart of als er problemen zijn in uw wijk.

Als het nodig is, overlegt John met zijn collega’s en samenwerkingspartners als gemeente Heusden, Bijeen, ContourdeTwern en politie.

“Het mooie aan mijn werk in de wijk vind ik bewoners die mij vaak het vertrouwen geven en erg open zijn over voor hen vervelende situaties.”

Medewerker incasso, Yvonne

Yvonne is medewerker incasso. Zij ondersteunt huurders die hun huur niet (op tijd) kunnen betalen.

Ze kijkt graag samen met u naar een oplossing, dus neem gerust contact met haar op.

Yvonne werkt intensief samen met verschillende organisaties als schuldhulpverlening, budgetcoaches en het sociaal team.

Wijkregisseur, Trudy

Wijkregisseur Trudy houdt zich bezig met projecten en activiteiten op het gebied van wonen, welzijn, zorg en leefbaarheid. Dit doet zij niet alleen in Drunen en Elshout, maar ook in Oudheusden.

Trudy heeft veel contact met bewonersgroepen, zoals bijvoorbeeld bewonerscommissies, Buurt Bestuurt en verdere actieve bewoners.

Bij verduurzamingsprojecten van woningen houdt zij, samen met collega’s, alle betrokkenen en omwonenden op de hoogte van de ontwikkelingen die plaatsvinden in de wijk.

Ook denkt zij samen met haar collega’s en samenwerkingspartners, als gemeente Heusden, Bijeen, ContourdeTwern en politie, na over de ontwikkeling van de wijk.

Samen met buurtbewoners en professionals werken we aan een fijne woonomgeving. Zodat het niet alleen nu, maar ook later een fijne plek is om te wonen.

Verhuurmakelaar, Debbie

Debbie is medewerker verhuur. Zegt u de huur van uw woning op? Dan wordt uw huuropzegging door haar verwerkt en bevestigd. Debbie zorgt dat voor de vrijkomende woning een nieuwe huurder wordt gevonden, bijvoorbeeld door de woning te adverteren.

Wanneer u op de eerste plek staat voor een woning dan wordt u benaderd door Debbie en vraagt ze om uw (inkomens)gegevens. Wanneer alle gegevens in orde zijn biedt ze u de woning aan en geeft de mogelijkheid om de woning te bezichtigen. Daarnaast stelt zij uw huurovereenkomst op en informeert zij u over de sleuteloverdracht van uw nieuwe woning.

Mutatieopzichter, Frans

Bij de opzegging van uw woning kunt u Frans verwachten voor een voorinspectie. Hij kijk samen met u hoe u de woning achter moet laten. Hij kijkt meteen wat er aan de woning gedaan moet worden om hem in orde te maken voor een nieuwe huurder.

Bij de eindinspectie bekijkt Frans of alle afgesproken zaken zijn gedaan, neemt hij de meterstanden op en ontvangt van u de sleutel. Hierna wordt de woning opgeknapt en klaargemaakt voor een nieuwe huurder.

Krijgt u de sleutel van een nieuwe woning? Dan leidt Frans u rond, tekent samen met u de contracten, neemt de meterstanden op en overhandigt u de sleutels.  Eventuele opleverpunten worden nog doorgegeven aan de aannemer die ze zo snel mogelijk oplost.

“Wij leveren een huis, maar een thuis moet u er zelf van maken.”

Onderhoudsopzichter, Carlo

Carlo is de technische man van het wijkteam. Team Klantadvies schakelt Carlo in op het moment dat uw reparatieverzoek niet direct naar een aannemer doorgezet kan worden.

Soms is het nodig dat Carlo bij u in de woning komt om uw reparatieverzoek zelf te beoordelen. Dit om tot een juiste opdracht voor de aannemer te komen.