Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Inschrijven woning en/of garage
Onze beschikbare woningen en garages bieden wij aan op de website van WoonServiceRegionaal. Hier staan ook huurwoningen van andere woningcorporaties met woningaanbod in de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Boxtel, Oss, Boekel en een gedeelte van Bernheze, Sint-Michielsgestel en Schijndel.

Hoe schrijf ik me in voor een sociale huurwoning en/of garage?
Wilt u een woning of garage huren van Woonveste? Schrijf u dan in bij WoonService Regionaal, dit kan al vanaf 18 jaar. Een inschrijving voor een woning kost € 10 per jaar, staat u tien jaar ingeschreven dan is dit gratis. Ook als u geen woning van Woonveste huurt, kunt u een garage van Woonveste huren. Om in aanmerking te komen voor een garage schrijft u zich in voor ‘overig aanbod’ waar een garage onder valt. Een inschrijving voor het ‘overig aanbod’ is gratis.

Staat u al ingeschreven bij Woonservice Regionaal voor een huurwoning en u wil een garage huren? Schrijf u dan ook in voor ‘overig aanbod’. Als u staat ingeschreven, kunt u meteen reageren op een garage.

Op 10 woningen tegelijkertijd reageren
Als u bent ingeschreven bij Woonservice Regionaal, kunt u op tien woningen tegelijkertijd reageren. Controleer eerst of u aan de voorwaarden voldoet om te reageren. De meeste woningen wijzen wij toe op basis van inschrijftijd; degene met de langste inschrijftijd komt als eerste in aanmerking. Een deel van onze woningen wijzen wij met voorrang toe aan inwoners uit de gemeente Heusden. Lees hier meer over op de pagina lokale voorrang.

Wie krijgt de garage toegewezen?
Huurders van woningen van Woonveste die het langst staan ingeschreven, krijgen de garage als eerste aangeboden. Zijn zij niet geïnteresseerd, dan komen niet-huurders en huurders van garages van Woonveste aan de beurt. U kunt maximaal twee garages huren. Reageert u op een garage terwijl u, of iemand anders uit uw huishouden zoals uw medehuurder, al twee garages van Woonveste huurt? Dan krijgt u de garage alleen aangeboden als u de huur van één van de andere garages opzegt.

Passend toewijzen
Woonveste verhuurde voorheen haar woningen tussen € 633,25 en € 678,66 aan huishoudens met een inkomen op of onder de grenzen voor passend toewijzen. Woningzoekenden die net wat meer verdienen dan de inkomensgrenzen voor passend toewijzen, mogen voortaan ook reageren op woningen vanaf € 633,25 (prijspeil, 2022). Op de website van WoonService Regionaal ziet u voor welke huurprijzen u in aanmerking komt. 

Nieuwbouw
Er is een grote vraag naar sociale huurwoningen. Daarom bouwen wij de komende jaren samen met diverse (project)ontwikkelaars ruim 700 nieuwe sociale huurwoningen. Wilt u weten waar wij bouwen? Kijk dan op onze pagina met nieuwbouwprojecten.

Vanaf 2016 bouwen we zeer energiezuinige nieuwbouwwoningen. We gebruiken bij de bouw duurzame materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. De nieuwbouwwoningen hebben geen gasaansluiting en kunnen volledig voorzien in hun eigen energiebehoefte. Dit scheelt in de kosten en is goed voor het milieu. De woningen zijn betaalbaar, comfortabel, veilig en hebben een gezond binnenklimaat.

Zorg dat uw gegevens actueel zijn bij WoonService Regionaal
Verandert er iets in uw persoonlijke situatie of gegevens? Wijzigt uw inkomen? Pas uw gegevens dan aan via WoonService Regionaal. Aan de hand van deze gegevens controleren wij of u in aanmerking komt voor een  woning. Als uw gegevens niet kloppen, kan het zijn dat een woning aan u voorbij gaat.

Hoe zie ik of ik aan de voorwaarden voldoe voor een woning op WoonService Regionaal?
Op de advertentiepagina van een woning ziet u direct of u aan de voorwaarden van deze woning voldoet. Een groen rondje geeft aan dat u kans maakt op de woning. Een rood rondje geeft aan dat u niet op de woning kunt reageren, omdat u niet aan de voorwaarden voldoet.

Vul uw zoekprofiel goed in zodat u ziet welke woningen aan uw zoekprofiel voldoen. U past uw zoekprofiel eenvoudig aan via ‘Mijn Zoekprofiel’ bij 'Mijn account'.