Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud
Woning betrekken
Als u een woning heeft geaccepteerd, ontvangt u een e-mail met hierin een datum met de sleutel uitgifte en ondertekening van uw huurcontract. Het huurcontract, met de bijhorende algemene huurvoorwaarden, wordt digitaal aan u toegezonden. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

U krijgt hiervoor een uitnodiging per e-mail.

U ondertekent uw huurovereenkomst in de woning tijdens de sleuteloverdracht. De ondertekening gebeurt digitaal. Van tevoren ontvangt u wel alvast per mail een kopie van uw huurovereenkomst zodat u deze door kunt lezen.

Als uw partner op de huurovereenkomst staat, moet hij/zij de huurovereenkomst ook ondertekenen.

Dat kan alleen in uitzonderlijke gevallen. Neem hiervoor contact met ons op zodat we dit samen kunnen bespreken.

Dat hangt af van de afspraken die zijn gemaakt met uw bewindvoerder. Vraag dit eerst na bij uw bewindvoerder.

Dat hangt af van de afspraken die zijn gemaakt met uw bewindvoerder. Vraag dit eerst na bij uw bewindvoerder.

U ontvangt de eerste verhuurnota wanneer wij u uitnodigen voor de sleuteloverdracht. Deze verhuurnota moet u betalen vóór de sleuteloverdracht.

Nee, dat is niet mogelijk.

Dit staat in de uitnodigingsbrief of e-mail die u heeft ontvangen voor de sleuteloverdracht.

Nee, u hoeft geen rekening te houden met extra kosten. Ook geen borg.

Samen met de verhuurmakelaar loopt u de woning door. De verhuurmakelaar maakt dan ook meteen het opleverrapport van de woning. Hierin staan bijvoorbeeld foto's van de woning. Dit opleverrapport ondertekent u en vervolgens ontvangt u een kopie van het rapport. Tijdens de sleuteloverdracht ondertekent u ook de huurovereenkomst en krijgt u de sleutels van de woning.

De afspraak duurt ongeveer een half uur tot een uur.

Neem contact met ons op. We bespreken dan samen wat er kan. Bel (0416) 37 87 80 of mail naar verhuurmakelaars@woonveste.nl.

U kunt ook direct naar de verhuurmakelaar bellen of mailen. Zijn of haar gegevens staan in de brief of e-mail die u van ons heeft ontvangen.

Ja, u kunt een familielid of een kennis machtigen. Dit moet u ons via e-mail of brief laten weten. De gemachtigde persoon ontvangt dan namens u de sleutels. Deze persoon moet zich kunnen legitimeren met een paspoort, rijbewijs of ID-kaart.

Ja, als u allebei op het huurcontract staat, moet u beiden aanwezig zijn bij de sleuteloverdracht. .

Dit verschilt per woning. U ontvangt minimaal drie sleutels van buitendeuren. Maakt u gebruik van een postkast? U ontvangt dan minimaal twee sleutels van deze postkast.

⎼ Uw legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) ⎼ Een bewijs van betaling van de huurnota (eerste huur).