Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud
Nieuwbouw - Jorisakkerstraat

Nieuwbouw

Seniorenwoning, gezinswoning voor starters

Mei 2021 is de tweekapper aan de Jorisakkerstraat 17-19 door brand zwaar beschadigd en niet meer geschikt voor bewoning in de huidige staat. Uit veiligheid voor de omgeving heeft Woonveste opdracht gegeven voor de sloop van beide woningen welke in december 2021 heeft plaatsgevonden.

Wat is het plan

Het idee is om in plaats van 2 eengezinswoningen 4 woningen terug te bouwen, 2 benedenwoningen en 2 bovenwoningen.

Hoe gaan deze woningen eruitzien?

De benedenwoningen zijn geschikt voor senioren en hebben een volledig woonprogramma op de begane grond d.w.z. keuken/woonkamer/slaapkamer/badkamer, toilet e.d.. Een buitenruimte komt er in de vorm van een tuin. Ook zal er een buitenberging en een parkeerplaats op eigen terrein aanwezig zijn.

De bovenwoningen hebben het woonprogramma op de eerste verdieping (keuken/ woonkamer/slaapkamer/toilet) en op de zolder (slaapkamer/badkamer). Deze zijn geschikt voor bijvoorbeeld startende (kleine) gezinnen tot maximaal 3 personen.  Een buitenruimte komt er in de vorm van een dakterras. Ook zal er een buitenberging en een parkeerplaats op eigen terrein aanwezig zijn.

Voor wie worden deze woningen gebouwd?

  • Benedenwoningen 1-2 personen (ouderen 55+) alle voorzieningen op 1 woonlaag.
  • Bovenwoningen     1-3 personen (voorbeeld jonge starters/ gezinnen) 1e verdieping en zolderverdieping.

Wanneer gaat er gebouwd worden?

Helaas kan er nog niet precies gezegd worden wanneer de woningen klaar zullen zijn. Op dit moment is de planning om in Q4 2023 te starten met de bouw en Q4 2024 de woningen op te leveren.

 

 

Details

Aantal woningen 4
Status Start bouw Q4 2023 (onder voorbehoud)